Oyuncu Eda Ece'den skandal açiklama! Depremzedeleri hedef aldi

Oyuncu Eda Ece'den skandal açiklama! Depremzedeleri hedef aldi

Kahramanmaras ve Gaziantep merkezli depremlerin ardindan devlet-millet ele ele vererek yaralarin sarilmasi adina dünyaya örnek olacak bir mücadele vermisti. Oyuncu Eda Ece, katildigi bir ödül töreninde depremzede vatandaslari hedef alarak, oy tercihleri ile açik biçimde alay etti.

SKANDAL AÇIKLAMAYA SONRASI KAHKAHA... Eda Ece, "Deprem bölgesine yaptigimiz herseyi onlar baskalari yapiyor sandi. Sandiktan onu anladik ama neyse" gibi skandal sözler kullandi. Ece'nin sözlerine salonda bulunanlarin kahkaha atmasi ise ayrica dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADAN TEPKI YAGDI Kullanicilar sosyal medyadan skandal ifadelere tepki gösterdi: "Kendilerinden baskasini yok sayiyorlar, ondan zannediyor ki, baskasi depremzedelere yardim etmedi.! Yazik kafana" "Yardim yapmayi yavas yavas ögreniyorlar. Zamanla yardim adabini da ögrenecekler. Karsiliksiz yardimi da belki biz göremeyiz ama ögrenirler bir zaman sonra insallah." "Üç kurus para verdiniz, birkaç sosyal medya paylasimi yaptiniz diye depremzedelerin burnundan getirdiniz. Yaziklar olsun size ve bundan sonra ayila bayila sizi izleyenlere..." "Deprem bölgesini lütfen hiçbir siyasi yaklasima alet etmeyin"