Murat Kurum, Manavgat yangınında evi hasar gören çifti unutmadı!

Murat Kurum, Manavgat yangınında evi hasar gören çifti unutmadı!


Kurum, eşi Şengül Kurum ve kızı Zehra ile birlikte İbrahim ve Ayşe Deniz'i ziyaret etti. İbrahim Deniz, “Manevi oğlum” dediği Kurum’a uzun uzun sarılarak, “Oğlum benim seni çok seviyorum, çok özledim ben seni.” ifadelerini kullandı. Kurum, “Sen benim can borcumsun.” diyen Ayşe Deniz'in de elini öperek hatırını sordu. İbrahim Deniz, evinde ağırladığı Kurum Ailesi'ne bahçede yetiştirdiği karpuzu hediye etti

.Murat Kurum, ziyareti sosyal medya hesabından, “İbrahim Amca ile 2 yıl önce Manavgat afetinde tanışmıştık. Felçli eşi ile alevler arasında kalmıştı. Çok şükür sağ salim kurtarmış, 15 günde de yapıp teslim etmiştik evini. İbrahim Amca'ya sözümüz vardı, ailece ziyarete geldik. Sağ olasın var olasın İbrahim Amca.” ifadeleriyle paylaştı.

 Manavgat’ta 28 Temmuz 2021’de başlayan ve günlerce süren yangın sonrası dönemin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bölgenin yeniden ayağa kalkması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla yoğun bir çalışma gerçekleştirmişti.