İlk İslami Kart Tayyab Hizmete Başladı! İslami Tayyab kartının diğer kartlardan farkı nedir?

İlk İslami Kart Tayyab Hizmete Başladı! İslami Tayyab kartının diğer kartlardan farkı nedir?


İlk İslami kart Tayyab Türkiye'de hizmete başladı! İslami kart Tayyab, mobil uygulama üzerinden kullanılıyor. Bunun dışında Türkiye'de de hizmet vermeye başlayan kart şimdiden gündem oldu. Birçok vatandaş şimdiden karta dair detayları araştırmaya başladı. İslami kart Tayyab'ın internet sitesinde karta ait detaylar da belli oldu.
'İslami ihtiyaçlarınızın birçoğunu karşılamanıza yardımcı oluyor' ifadeleri internet adresinde verilen sitede yer alıyor. Ayrıca Tayyab kartı hangi dine mensup olursa olsun herkesin kolaylık ile kullanabileceği de ifade ediliyor.


DİĞER KARTLARDAN FARKI NEDİR?

Tayyab kartının temel amacı İslami kuralara çerçevesinde olacak. Bunun yanı sıra diğer kartlar gibi nakit çekilebilecek alışveriş yapılabilecek. Diğer kartlarla arasında çok büyük bir kart olmayacak gibi duyuyor ancak en büyük farkı faiz koşulları olmayacak. Karttan taksitli alışveriş yapıldığında bile faiz oranı yer almayacak. Ayrıca kart sahiplerine Umre fırsatları sunuluyor. Kampanyalarla Umre'ye daha kolay gitme imkanları veriliyor. Tayyab'ta hisse senedi almaya yardımcı oluyor ancak her hisse senesi değil sadece İslami kuruluşların sunduğu hisse oranlarını gösteriyor.