Fenerbahçe'de gündem teknik direktör! Birçok aday masada

Fenerbahçe'de gündem teknik direktör! Birçok aday masada

Fenerbahçe’de artik tüm camia yeni teknik direktörün açiklanmasini bekliyor. Yeni sezon öncesi zamanin kisitli olmasi ve bir an evvel takim planlanmasinin yapilabilmesi için bu hafta içerisinde yeni ismin açiklanmasi isteniyor.Baskan Ali Koç ve yönetimin önünde birçok yerli-yabanci teknik direktör adayi bulunuyor.

Yabanci hoca adaylari arasinda bir diger öne çikan isim de Vincenzo Montella oldu. Adana Demirspor ile yollarini resmen ayiran Italyan çalistirici da listede yer aliyor.

Baskan Ali Koç yabanci teknik direktörü öncelik olarak tutuyor. Bu konuda da Mircea Lucescu adi öne çikiyor. 77 yasindaki teknik direktörün Dinamo Kiev ile Haziran 2024’e kadar sözlesmesi olsa da Türkiye’ye gelmeye her zaman sicak baktigi biliniyor. Ayrica Ali Koç da Rumen hocayi yakindan taniyor ve basarilarini biliyor. Ancak Lucescu’nun ilerleyen yasi ve bu sezon Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev ile oynanan maçlardaki tutumu taraftarlarin tepkisini çekiyor.


Yerli teknik direktör adayi olarak ise en çok konusulan isim Abdullah Avci. 2021-22 sezonunda Trabzonspor’la sampiyonluk yasayan ve 2 Süper Kupa kaldiran Avci’nin Süper Lig için çok deneyimli bir isim oldugu, gelecek sezon mutlaka sampiyon olmak isteyen Fenerbahçe’de baskiyi tasiyabilecegi belirtiliyor. Sari-lacivertlilerin 17 Haziran’da yapilacak Olagan Mali Genel Kurul’a kadar teknik direktör isini bitirmek istedigi vurgulaniyor.