Evliligimize en fazla üç ay ömür biçmislerdi

Evliligimize en fazla üç ay ömür biçmislerdi

Dogum günü kutlamasi öncesi gazetecilerin sorularini yanitlayan Asli Hünel, "Yeni yasimda umarim her sey gönlümce olur ve mutlu kalmaya devam ederim. Savas Bey sürpriz yapti ve çok mutlu etti beni. Geriye dönüp baktigimda 'Bunca zaman nasil geçmis?' diyorum" seklinde konustu.

"ASLI'YA ÇOK ASIGIM" Hünel'in esi Savas Yurtsever, "Biz birbirimizi ilk gördügümüzde evlenmeye karar vermistik. Ilk basta bize en fazla üç ay ömür biçmislerdi. Bes yil bizim için küçük bir rakam, umarim 10-15-20'li yillari görürüz birlikte. Asli'ya çok asigim ve bu sevgim zamanla asla azalmayacak" diyerek esine övgü dolu sözler sarf etti.

"SAVAS ÇOK GEÇ HAZIRLANIYOR" "Anlasamadiginiz konular oluyor mu?" sorusuna Hünel, "Savas soguk havayi, ben sicak havayi seviyorum. Ben evden çikarken hemen hazirlaniyorum ama Savas çok geç hazirlaniyor. Anlasamadigimiz konular bunlar" yanitini verdi.

1 MILYON TL'LIK HEDIYE! Neseleri bir hayli yerinde olan Asli Hünel ve esi Savas Yurtsever, dogum gününde bir ara oyun havasi oynamayi ihmal etmedi.