Düzce Yarı Finallere Yükseldi!

Düzce Yarı Finallere Yükseldi!


Anadolu Yıldızlar Ligi Kort Tenisi Çeyrek Finalinde Düzce Yarı Finallere Yükseldi. Anadolu Yıldızlar Ligi Kort Tenisi çeyrek final müsabakaları sonunda Düzce, tüm maçlarını kazanarak yarı finallere kalmayı başardı.

Düzce erkek tenis takımı, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörleri Levent Hasdemir ve Ahmet Usluer eşliğinde müsabakalara katıldı ve birinci olarak Elazığ'da yapılacak olan yarı finallere katılma hakkı elde etti.

Müsabakalar Erzincan'da düzenlendi ve 16 takım ve 80 sporcu katıldı.Anadolu Yıldızlar Ligi Kort Tenisi çeyrek final müsabakaları sonunda Düzce tüm maçlarını kazanarak yarı finallere kaldı.

Erzincan'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Osman Bayrakdar sezonu Karadeniz 1 ve Karadeniz 2 bölgesi Kort Tenisi çeyrek final müsabakaları 16 takım 80 sporcunun katılımıyla Ülkü Spor Kompleksi Tenis Kortlarında yapıldı.Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörleri Levent Hasdemir ve Ahmet Usluer eşliğinde müsabakalara katılan Düzce erkek tenis takımımız tüm maçlarını kazanarak birinci oldu ve Elazığ'da yapılacak olan yarı finallere katılmaya hak kazandı. iHA