CHP'de yeni MYK üyeleri belli oldu

CHP'de yeni MYK üyeleri belli oldu

Seçim sonuçlarinin ardindan degisim tartismalarinin yasandigi Cumhuriyet Halk Partisi'nde MYK üyelerini belirleme süreci tamamlandi. Geçen hafta CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu baskanliginda toplanan ve istifalarini sunan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün son kez toplandi.

KILIÇDAROGLU'NUN A TAKIMI BELLI OLDU

Toplantinin ardindan CHP'de yeni MYK üyeleri açiklandi. Buna göre; önceki MYK'de yer alan Ahmet Akin, Bülent Kusoglu, Devrim Baris Çelik, Faik Öztrak ve Lale Karabiyik yeni MYK'de de yer aldi. Partinin yeni Genel Sereteri Neslihan Hancioglu oldu.

PARTI ÖRGÜTÜ CHP LIDERINE BAGLANDI Parti örgütü ve örgüt yönetimleri CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'na baglandi.

Iste CHP MYK'nin yeni üyeleri; "1. GENEL BASKAN PARTI ÖRGÜTÜ, ÖRGÜT YÖNETIMLERI 2. AHMET AKIN YEREL YÖNETIMLER 3. AYLIN YAMAN SOSYAL POLITIKALAR 4. AYSU BANKOGLU TANITIM VE HALKLA ILISKILER 5. BÜLENT KUSOGLU IDARI VE MALI ISLER 6. DEVRIM BARIS ÇELIK BILGI VE ILETISIM TEKNOLOJILERI 7. EREN ERDEM SOSYAL MEDYA YÖNETIMI 8. FAIK ÖZTRAK EKONOMI POLITIKALARI -PARTI SÖZCÜSÜ 9. HASAN EFE UYAR ISÇI SENDIKALARI, STK VE MESLEK KURULUSLARI 10.LALE KARABIYIK ISVEREN ÖRGÜTLERI 11. NESLIHAN HANCIOGLU GENEL SEKRETER 12. SEMRA DINÇER DOGA HAKLARI 13. TAHSIN TARHAN YURTDISI ÖRGÜTLENME 14. YUNUS EMRE BILIM- YÖNETIM VE KÜLTÜR PLATFORMU 15. ZEYNEL EMRE HUKUK VE SEÇIM ISLERI"