CHP'de Kiliçdaroglu isyani büyüyor: Derhal görevden çekil

CHP'de Kiliçdaroglu isyani büyüyor: Derhal görevden çekil

Seçimlerden hezimet ile çikan CHP'de Kiliçdaroglu'na yönelik baslatilan isyanlar büyüyor. Son olarak CHP Ulusal Birlik Hareketi, yayimladigi açiklama ile CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nu istifaya davet etti. Olusum adina yazili açiklama yapan CHP eski Genel Baskan Yardimcisi Yilmaz Ates, "Sayin Kiliçdaroglu derhal görevinden çekilmelidir. CHP ve Türkiye artik sizinle bir saat dahi yürüyemez" ifadelerini kullandi.

CHP'de kurultay için takvim islerken seçimlerde maglup olan Kiliçdaroglu'na karsi da elestiriler artiyor. CHP'den ihraç edilenlerin kurdugu CHP Ulusal Birlik Hareketi yaptigi açiklamada Kiliçdaroglu'nun basarisizligina dikkat çekti. Eski Genel Baskan Yardimcisi Yilmaz Ates'in hareket adina yaptigi açiklamada, Kiliçdaroglu'nun masayi yumruklayarak 'bir yere gitmiyorum' demesinin millete ve demokrasiye duyulmasi gereken saygiyla bagdasmadigi belirtildi.

CHP YAGMALANDI Kiliçdaroglu'nun adayligini garantiye almak için 6'li Masa'yi kurdugu belirtilen açiklamada, "Milletin iradesi adaylik rüsveti olarak kullanilmistir, CHP yagmalanmistir" denildi. "Sayin Kiliçdaroglu derhal görevinden çekilmelidir" çagrisinin yapildigi açiklamada "Tek basina aldigi kararlarin faturasini MYK üyelerine, örgütlere ödetmesi her seyden önce etik degildir. Sayin Kiliçdaroglu suçlu ariyorsa kendisinden baslamali. CHP ve Türkiye artik sizinle bir saat dahi yürüyemez." denildi.