7 yıl aradan sonra Burak Deniz ve Hande Erçel bir arada!

7 yıl aradan sonra Burak Deniz ve Hande Erçel bir arada!


7 yıl önce Aşk Laftan Anlamaz isimli dizide başrolü paylaşan Hande Erçel ve Burak Deniz, bu sefer de Bambaşka Biri'nde partner oldu. İki ismi yıllar sonra bir araya getiren dizinin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı.

2016-2017 yılları arasında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde başrolü paylaşan Hande Erçel ile Burak Deniz, seneler sonra bir araya geldi.

İkili, FOX TV ekranlarında yayınlanacak Bambaşka Biri dizisinde rol alacak. Savcı Leyla ve gazeteci Kenan'ın hikayesinin anlatılacağı diziden ilk fragman da geldi.Bambaşka Biri dizisinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yanı sıra Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Uğur Uzunel, Polen Emre, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Berrin Arısoy ile Muttalip Müjdeci gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin merakla beklenen ilk fragmanı da izleyiciyle buluştu.

Instagram hesabından partneri Burak Deniz'le videosunu yayınlayan Hande Erçel "Yeni gelmedik, geri geldik" ifadelerini kullandı. Fragmanda "Tek bir dans. Sonra iki yabancıyız" diyen Kenan, Leyla'yı dans kaldırıyor. Yollarını kesişen Leyla ve Kenan'ın öpüşme sahnesi de izleyicileri heyecanlandırdı. Dizi ilk bölümünde 11 Eylül'de yayınlanacak.